Harry Styles tattoos & betekenis

Edward Harry Styles, beter bekend als Harry Styles, is zanger, songwriter en acteur. De meeste mensen kennen hem van One Direction, de groep waar hij in zat nadat hij meegedaan aan de Britse zangwedstrijd The X Factor. Harry Styles heeft zijn eerste tattoo laten zetten toen hij 18 werd. hij heeft meer dan 50 tattoos. Welke dat zijn? Let’s find out!

6Zwaluw tattoo borst

De twee zwaluwen op Harry’s borst zijn gespiegeld. Deze tattoo werd vroeger vaak getatoeëerd op de borst, handen of nek van zeelieden. Men geloofde dat na de dood de zwaluwen hun ziel naar de hemel zouden dragen. Harry reist volgens zijn beroep veel, en heeft zodoende deze zwaluw tattoos laten zetten

5Roos tattoo

Roos tattoos zijn het symbool van de liefde. Harry heeft deze roos laten tatoeëren onder de tattoo van een schip op zijn onderarm, die hij samen met zijn ex-vriendin Taylor Swift heeft laten plaatsen.

4Harry Styles Zeemeermin tattoo

De zeemeermin tattoo op Harry Styles onderarm is gemaakt door artiest Liam Sparkles. Zeemeerminnen staan voor wedergeboorte, gevaar maar ook verleiding.

3Adelaar tattoo

Adelaars symboliseren moed en vrijheid. Deze adelaar tattoo is een cover up van een oude Harry Styles tattoo. Hij heeft de adelaar laten zetten toen zijn carrière een hoogtepunt bereikte. De adelaar is heerser in de lucht en de tattoo vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in het leven van Harry Styles.

2Harry Styles spijkers tattoo

Op de binnenkant van de linker bovenarm zien we 3 spijkers getatoeëerd. Deze tattoo is een verwijzing aar de kruisiging van Jezus.

1Green Bay Packers

Harry Styles is fan van Football en wel in het bijzonder van de Green Bay Packers. Deze tattoo heeft hij laten zetten na een weddenschap met een vriend. Helaas verloren de Packers de wedstrijd waar deze tattoo eigenlijk om draaide.

We kunnen natuurlijk nog een hele tijd door gaan, maar omdat Harry Styles ontzettend veel kleine tattoos heeft komt er geen eind aan. We hopen dat je in ieder geval een goede indruk hebt gekregen van de tattoo stijl van Harry Styles!