Skip to main content

Veel voetballers hebben tegenwoordig tattoos. Ook de Duitser Leroy Sane heeft een aantal tatoeages op zijn lichaam. Één daarvan is een grote tattoo van zichzelf op zijn rug. En daar heeft ie spijt van.

Het lijkt erop dat je als voetballer niet meer meetelt als je niet één of meerdere tattoos hebt. Nou Hebben wij niets tegen tattoos, maar we verbazen ons wel eens over de kwaliteit van het werk op de lichamen van deze topsporters. Je zou verwachten dat ze de beste artiesten uitzoeken aangezien het financieel geen probleem moet zijn.

De beruchte Leroy Sane tattoo

Maar iedereen kan natuurlijk fouten maken. En Leroy Sane heeft behoorlijk spijt van zijn bekende rug tattoo. De Duitser heeft zijn hele rug laten tatoeëren met een grote afbeelding van zichzelf. Het doet je bijna denken aan Steve-O van Jackass. Maar dan nét even anders.

“Ik was verbaasd dat mijn tattoo zo groot werd in de media. “Ik was nog erg jong in die tijd. In Duitsland waren er veel bekendere voetballers, en toch werd er vooral over mijn tattoo gepraat.”

Leroy sane

Manchester City

Op de tattoo zie je de voetballer met een Manchester City shirt. Toen er geen nieuw contract werd getekend bij de club en hij naar Bayern München verhuisde, moest het logo op de tattoo natuurlijk veranderd worden.

Belangrijke les

Ook al is iemand bekend, iedereen kan fouten maken. laat dit een les zijn voor mensen die een tattoo overwegen. Ga niet over 1 nacht ijs en doe goed je huiswerk. Hopelijk kan de voetballer zijn rug tattoo ooit nog laten coveren.