Memphis Depay tattoo foto’s

Memphis Depay Tattoos

Memphis Depay is een voetballer met ontzettend veel tattoos. Misschien niet iedereen zijn stijl of smaak, maar zeker niet onopvallend. Memphis draagt zijn tattoos met trots en ze hebben een bijzondere betekenis voor hem. Welke betekenis dat is lees je in het meest complete Memphis Depay tattoo overzicht.

Memhis depay leeuw tattoo rug
De rug tattoo van Memphis is aangebracht in ongeveer 24 uur

De meest bekende tattoo van Memphis Depay is waarschijnlijk de grote leeuw op zijn rug. “De leeuw op mijn rug representeert mijzelf; ik heb een leeuwenhart. Dat heb ik laten doen in Manchester”, zegt Depay in een interview met Unscriptd. Het zetten duurde erg lang omdat het zo groot is. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik ben grootgebracht in de jungle: ik was altijd buiten, bevond me in slechte buurten en ik ging vaak door moeilijke periodes. memphis Depay ziet zichzelf als the king of the jungle. Hij is altijd overeind gebleven, ook al was het soms moeilijk.

Christus de Verlosser

De leeuw op zijn rug is zijn grootste tattoo, maar hij heeft er veel meer. Na zijn doelpunt tegen Australië op het WK van 2014, liet hij een andere opvallende tattoo zetten. Hij heeft de tattoo van het het beeld van Christus laten tatoeëren toen hij op het WK zijn eerste goal maakte. Dat doelpunt heeft veel veranderd in de loopbaan van de voetballer. De Jezus tattoo is er 1 met veel betekenis voor Memphis.

Cirkel of trust

Een andere opvallende tatoeage van Memphis Depay, is een cirkel op zijn pols. “Die staat voor de kleine kring vrienden die ik heb. Ze zijn als familie voor mij. Ik ben niet iemand die met veel mensen in zee gaat.

De kleine cirkel op de pols van Memphis

Nog een leeuw

Op de achterkant van de kuit van Memphis zien we nog een leeuw getatoeëerd. Dit keer met de bek open wat zorgt voor een agressieve look. Net als een tijger tatoo is een leeuw perfect te plaatsen op een kuit of onderarm, en dit is een goed voorbeeld hiervan.

Engel tattoo

Op de schouder van Memphis zien we een black and grey tattoo van een engel. De tattoo sluit mooi aan bij de stijl van de andere tattoo op het lichaam en zorgt op deze manier voor een mooi geheel.

Memphis Depay Tattoo – Dream Chaser

Op de borst van Depay zien we de tekst “Dream Chaser” in fancy script. Er boven staan 2 vleugels en eronder 2 engelen. De rest van de borst is opgevuld met soft shading en een aantal sterren.

Memphis Depay tattoo borst

Meer Memphis Depay Tattoos

Bekijk meer over de tattoos van depay in deze video: