Skip to main content

Wolf tattoos zijn 1 van de meeste gekozen onderwerpen vanwege hun ongetemde indruk en de associaties met familie, loyaliteit en bescherming. Een wolf tattoo kan worden gemaakt in veel verschillende stijlen. Lees verder voor de betekenis van de wolf tattoo en doe inspiratie op met de beste wolf tattoos die er te vinden zijn.

1. Geometrische wolf

Een stijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden, zijn geometrische tattoo-ontwerpen. Tattoos worden bij deze stijl opgebouwd uit strakke lijnen en geomterische vormen – waarbij je wordt teruggebracht tot de kern onze natuur. Geometrische vormen hebben geheime betekenissen, ze zijn terug leiden naar de oudste vorm van kunst. Wil je iets unieks, bekijk dan de geometrische en dotwork stijl en zoek een ervaren artiest die hier vaker mee werkt.

Traditionele wolf tattoo

Traditionele tattoos zijn perfect voor mensen die een klassieke houdbare tattoo willen. Ze trekken meteen de aandacht en het onderwerp is in 1 blik duidelijk te herkennen. Oldschool wolf tattoos zijn tevens goed te combineren met andere onderwerpen zoals bijvoorbeeld rozen, dolken en andere dieren.

Realistische wolven

Hou je meer van realisme? Een goed uitgevoerd wolven portret of realistische wolf maakt ontzettend veel indruk. bedenk goed welk gevoel je wilt overbrengen met je wolf tattoo. Met de bek open geeft een agressieve look. Met de bek gesloten en een mooie blik krijg je een mysterieus karakter. Hierdoor wordt de tattoo ook spiritueler van aard.