Skip to main content

Dotwork tattoo specialisten

Vroeger zag je het niet zo vaak, maar tegenwoordig is het niet meer weg te denken: dotwork. Dotwork is een tattoo techniek waarbij een tattoo wordt opgebouwd door middel van puntjes. Door gebruik te maken van negative space, met andere woorden de huid die niet wordt getatoeëerd, kan er een uniek patroon gecreëerd worden. Wereldwijd zijn er veel goede dotwork tattoo artiesten, maar ook in ons eigen kikkerlandje hebben we een aantal specialisten op dit gebied. We hebben ze voor je opgezocht: Paradox Tattoo, Thomas Goossens en Andy van Rens.

Paradox Tattoo Dotwork

Paradox Tattoo is gevestigd in Enschede en is dé dotwork specialist van Nederland. Hij tatoeëert alleen zijn eigen ontwerpen en werkt op afspraak vanuit een privestudio. Hierdoor is niet 1 tattoo hetzelfde en krijgt iedere klant dus een unieke tattoo.

Thomas Goossens

Tattoo door Thomas Goossens

Thomas Goossens is 1 van de eerste dotwork tatoeerders van Nederland. Hij werkt vanuit zijn tattooshop Black Horses in Vlissingen. en richt zich met name op mandala tattoos dotwork en geometrie. Hij was ook gastjurylid in het tv programma inkmaster.

Andy van Rens

Mandala door Andy van Rens

Andy van Rens is werkzaam bij True Blue Tattoo in Eindhoven en maakt voornamelijk mandala’s en geometrische tattoos. Hij geeft een eigen draai aan zijn ontwerpen en houdt er hierdoor een eigen stijl op na. Bekijk zijn werk op instagram of op de website van trueblue tattoo.