Skip to main content

De beste tattooshops van Amsterdam

Als je op zoek bent naar de beste tattooshop in Amsterdam, ben je hier aan het juiste adres. Deze bruisende stad is de thuisbasis van ’s werelds meest getalenteerde en ervaren tatoeëerders, dus je zult zeker de perfecte shop voor jou vinden. Met zoveel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om de zoektocht te beperken. Maar maak je geen zorgen – wij hebben het moeilijke werk voor je gedaan. Hieronder vind je onze gids met de beste tattooshops in Amsterdam. Met onze tips zul je zeker de perfecte plek vinden voor je nieuwe tattoo. Dus, laten we beginnen!

1. Schiffmacher Veldhoen

De wereldberoemde tattooshop van Henk Schiffmacher en Tycho Veldhoen. Henk Schiffmacher heeft veel bekendheid gekregen door het tatoeëren van veel bekende muzikanten en BN’ers. Bij zijn tattooshop kun je terecht voor veel verschillende stijlen.

2. Antiek Tattoo

Antiek Tattoo is een tattooshop aan de Rozengracht 184, in het centrum van Amsterdam. De fijne sfeer bij Antiek Tattoo zorgt ervoor dat je je snel op je gemak zult voelen. Doordat er meerdere artiesten werkzaam zijn bij Antiek Tattoo, kun je hier terecht voor veel verschillende stijlen.

3. Blue Blood Studios

The Blue Blood Studios is een tattooshop met internationale artiesten. Gespecialiseerd in allerlei stijlen zoals Japans, Realistisch, blackwork, fineline en oldschool. Bekijk de gegevsn en het prachtige werk van the Blue Blood Studios in Amsterdam.

4. Ink District

Bij Ink District maken ze de mooiste tattoos geheel naar wens. Zowel eigen ideeën als unieke eenmalige ontwerpen zijn welkom bij Ink District. Het zeer ervaren en professionele team van Ink District staat voor je klaar.

5. Tattoo Peter

Sinds 1955 zet Tattoo Peter kwaliteits tattoo’s in vele soorten stijlen. Ze werken met verschillende professionele artiesten die ieder een unieke stijl hebben. bij Tattoo Peter ervaar je een echt stukje tattoo geschiedenis.

Hoeveel kost een tattoo in Amsterdam?

Tattoos bestaan al eeuwen en maken al lang deel uit van de menselijke cultuur. De laatste jaren zijn tattoos steeds populairder geworden, omdat veel mensen zichzelf willen uitdrukken door middel van lichaamskunst. Maar voordat je een tattoo laat zetten, wil je waarschijnlijk weten hoeveel een tatoeage kost. Tattoo kosten kunnen sterk variëren afhankelijk van factoren zoals grootte, locatie en complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen geldt: hoe groter en gedetailleerder de tattoo, hoe duurder deze zal zijn. Bovendien kunnen de ervaring en de reputatie van de kunstenaar ook de kosten beïnvloeden. Meer weten over de kosten van tattoos kan je helpen om een weloverwogen beslissing te maken.

Prijzen zullen varieren per tattooshop en artiest. Maar grof genomen kun je uitgaan van de volgende tarieven. Als je hand éénmaal in de tattoo past dan ligt de prijs in veel gevallen tussen de €500,- en €1000,-. Voor een kleine tattoo betaal je een prijs rond de €250,- en wil je een hele sleeve dan kun je rekening houden met een bedrag rond de €3000,-.