Pols tattoos voor vrouwen – Ideeën en voorbeelden

Tattoos hebben verschillende betekenissen voor verschillende mensen. Toch zijn er ook veel tattoos die voor iedereen hetzelfde betekenen en er zijn ook tattoos die worden gedragen omdat ze gewoon mooi zijn. Ben je op zoek naar pols tattoos voor vrouwen? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Hieronder geven we je wat ideeën.

Pols tattoo betekenis vrouw

Bracelet tattoo

Ben je niet bang om wat groter te gaan dan de meeste vrouwen? Dan kun je denken aan een armband. Deze kun je natuurlijk heel simpel houden of eventueel aanvullen met verschillende bloemen zoals hierboven. Een armband is ook erg mooi te combineren met andere tattoos voor vrouwen.

Subtiele pols tattoos voor vrouwen

En minder opvallend design zie je hierboven. Zachte bloemetjes, prachtig aan de zijkant van de pols geplaatst. Een echt sieraad.

Abstract

Een andere benadering van hetzelfde onderwerp. Minder details maar daardoor juist langer houdbaar. Deze pols tattoo is niet voor iedereen, maar als je er van houdt is het een mooie manier om je te onderscheiden.

Pols tattoos voor vrouwen zijn anders dan die voor mannen omdat ze meer mogelijkheden bieden. Door meer organische sierlijke vormen te gebruiken benadruk je de zachte vrouwelijke lijnen. Vraag hier om bij je tatoeëerder.

Pols tattoos voor vrouwen

Minimalistisch

Houd je van minimalisme? Dan is een lijn al genoeg. Deze tattoo is door zijn simpele benadering zeer krachtig. Bovendien zul je niet snel iemand anders tegenkomen met dezelfde tattoo.

Lotus tattoo op de pols

Deze tattoo is bij uitstek geschikt voor de pols. Bovendien is de lotus tattoo betekenis ook nog eens hartstikke mooi. Een prachtig design en door de symmetrie heel mooi te plaatsen op de pols.

Pols tattoos voor vrouwen

Mandala tattoo op de pols

Houd je van mandala tattoos? De pols is uitermate geschikt voor een kleine mandala. Bovendien is dit makkelijk uit te breiden tot een sleeve, mocht je dat ooit willen.

pols tattoo vrouw stipjes
Pols tattoo vrouw betekenis
pols tattoo vrouw