De beste tattooshops van Amsterdam – check onze lijst

De beste tattooshops van Amsterdam

Als je van plan bent om een nieuwe tattoo te zetten, dan wil je natuurlijk dat het goed gebeurt. Tattooshops zitten overal, maar er is veel verschil in kwaliteit. We hebben veel toppers in Nederland, je moet ze alleen wel weten te vinden. Woon je in (de buurt van) onze hoofdstad? Wij hebben een lijstje gemaakt met de beste tattooshops van Amsterdam.

1. Schiffmacher Veldhoen Tattoo Amsterdam

Henk Schiffmacher kennen we allemaal wel. Bekend geworden door tattoos die hij gezet heeft op de Red Hot Chili Peppers en andere grote sterren. Henk tatoeëert zelf niet meer zo veel, maar in zijn mooie shop kun je voor elke stijl een getalenteerde artiest vinden. Schifmacher Veldhoen hoort dan ook zeker bij de beste tattooshops van Amsterdam. Aanrader!

https://www.tattooing.nl/

Foto: Schiffmacher Veldhoen

Blue Blood Studios

Eigenaar Marco Serio van the Blue Blood Studios is 1 van Nederlands toonaangevende artiesten als het gaat om Japans werk. Sleeves en zelf volledige body suits worden hier met vakmanschap aangebracht. Verder is er voor elke stijl wel iemand aanwezig of kun je terecht bij 1 van de vele gastartiesten die hier regelmatig aan het werk zijn. Check bijvoorbeeld de vette tijger tattoo hieronder.

https://www.thebluebloodstudios.nl/

Beste tattooshop van Amsterdam Blue Blood
Foto: The Blue Blood Studios

Tattoo Joris Amsterdam

Tattoo Joris draait al een tijdje mee en dat zie je. Stevige strakke lijnen, veel contrast en duidelijke ontwerpen: hét recept voor een tijdloze tattoo met lange houdbaarheid. Ze werken met een leuk ploegje en kunnen elk idee omzetten in een vette tattoo. geregeld zien we mooi werk voorbij komen op zijn Instagram. Check zelf maar!

https://www.instagram.com/tattoojoris/

Foto: Tattoo Joris

Ink District

Hou je meer van het fijnere werk? Als laatste willen we Ink District uitlichten. Ink District is een redelijk nieuwe tattooshop in Amsterdam, maar wél met strak werk! Zowel de tattoos als de foto’s zitten in een modern jasje en we zien uiteenlopende stijlen in hun portfolio. Kijk zelf maar..

https://www.instagram.com/inkdistrictamsterdam/

Foto: Ink District